De Kamer

‘La Chambre’ heeft een eigen ingang, direct naast de toegangspoort. De rookvrije kamer van 32 m2 is voorzien van een mooie oude kloostervloer en een grote open haard.
Er staat een comfortabel tweepersoonsbed (180x200), een koelkast en een gezellig zitje. Verder kunt u een kop koffie of thee maken en is er een wijnklimaatkastje aanwezig. Hierin vindt u een selectie van rode en witte wijnen die wij hier in de streek ‘ontdekt’ hebben. De eigen badkamer heeft een ligbad, wastafel en toilet.
Er is wifi aanwezig.

Bij aankomst verwelkomen wij u met een lekker drankje en hapje en maken wij u wegwijs in de kamer. Met plezier doen wij u ideeën aan de hand over de omgeving en wat er allemaal te ontdekken is in deze lieflijk glooiende streek.

Graag horen wij bij reservering of u het diner hier gebruikt. Zo ja, zetten we met veel liefde een mooi menu voor u op tafel, bereid met oog voor dier en milieu. Met uw wensen en voorkeuren houden wij uiteraard rekening.

Met een heerlijk ontbijt zorgen we er de volgende ochtend voor dat u de dag goed begint.

In verband met de aanwezigheid van onze hond Bowie, die u overigens enthousiast en vriendelijk zal begroeten, hebben wij liever geen andere huisdieren op het terrein.

Onze tarieven zijn als volgt:
Eén overnachting inclusief ontbijt 90 euro
Twee overnachtingen inclusief ontbijt 85 euro per nacht
Drie of meer overnachtingen inclusief ontbijt 80 euro per nacht
Diner 27,50 euro per persoon inclusief glas wijn per gang

Op de dag van aankomst bent u welkom vanaf 15.30 uur en de dag van vertrek zwaaien wij u zo rond 11.00 uur weer uit.

Beschikbaarheidskalender

Foto’s


Beschikbaarheidskalender Chambre

Contact